Je veux parler le français

Jag har hittat två google-funktioner som jag kan sitta och leka med i evigheter. Det ena är google maps där man kan gå in slottet i Versailles och gå runt i hela slottsparken. Det andra är google translate där man kan hitta på roliga meningar och sedan lyssna på dem på franska. Känner mig extremt nördig när jag gör detta, men det är ju så roligt! Båda sakerna gör dock att jag vill åka till Paris och Versailles nu på direkten. Måste bara jobba lite först och spara pengar. På tal om jobb så trivs jag riktigt bra på nya jobbet. Har svarat på massa samtal redan och tycker konstigt nog att det är rätt kul att prata i telefon. 
 
Marie Antoinette's sovrum i Google maps.
 

Jag har insett...

...att jag kommer att behöva en cykel som går att lita på och inte är trasig. Att åka buss är galet dyrt och att gå hela vägen tar lite väl lång tid på morgonen. 
 

För att jag har fått jobb

Nu var det länge sedan jag skrev något här, så jag kände att det var dags nu. Vad har hänt sedan sist då? Jo, jag har vunnit över Erik i Yatzy en himla massa gånger (fast Erik har högre totalpoäng än mig), snön har hunnit smälta ganska mycket och jag har fått jobb! Har varit på introduktion på jobbet och skrivit på avtal idag. På måndag startar en veckas utbildning och sen börjar det, det vuxna arbetslivet. Eller ja, det startade väl egentligen redan idag. Känns bra hur som helst, himla skönt med ett jobb, som dessutom verkar vara bra och roligt. Jag ska sitta i kundtjänst och svara på samtal och mail, mer än så kan jag inte berätta såhär offentligt förstår ni :) 
 
Känner att detta inlägg behöver en bild, så här får ni en bild på Erik i Mantorps skatehall i lördags!

 

RSS 2.0