Att göra i höst

 
Jag är sugen på att göra något roligt i höst, vill ha något att se fram emot! Jag vill åka till Gekås och titta på massa onödiga men roliga prylar och så vill jag åka till Stockholm och titta på Livrustkammaren och slottet. Livrustkammaren och jag har ungefär samma förhållande som Kalmar slott och jag. Det förhållandet går ut på att jag har varit utanför båda ställena hur många gånger som helst i mitt liv, men jag får aldrig gå in. Så, det borde jag ju ändra på någon gång, eller? Hur som helst vill jag göra något roligt i höst. Gekås, Stockholm eller något som faktiskt Erik vill följa med på kanske. 
 
P.S. Om någon vill åka till Ullared så får den gärna hojta till :) D.S.

Idag kom Erik hem med blommor till mig bara sådär!


Att läsa en turismkurs...

...gör mig himla motiverad till att skriva klart min c-uppsats. Jag har nu gått denna turismkurs i över en månad och jag har fortfarande inte fått något grepp om vad kursen går ut på. Dessutom är allt så rörigt på kursen, både gällande upplägg av litteratur, föreläsningar och informationen från lärarna. Jag saknar att få sitta på en föreläsning och känna mig inspirerad och intresserad. Detta hände så gott som under alla konstlektioner på kulturprogrammet och under turismföreläsningarna vill jag bara därifrån. Men det här ser jag som en ganska bra sak, för jag blir bara mer och mer säker på att jag valde rätt program när jag började på kulturvetarprogrammet och att det är byggnader blandat med historia som jag vill jobba med i tha future. Sååå, idag ska jag först åka till skolan och ha lite grupparbete och sedan ska jag hem och skriva, skriva, skriva om min lilla favvo-paviljong!
 

Vuxen?


Känner mig så himla vuxen när jag spenderar min lördagsmorgon med att spela Roller Coaster Tycoon samtidigt som jag tittar på Disneydags!

Återförening


Hittade idag min allra första klocka som jag fick av mamma och pappa när jag började skolan. Tänkte att det kanske är dags att byta batteri och börja använda den igen. Struntsamma att det är pennor som visare, jag gillarn ändå!

RSS 2.0