The Sounds


http://www.tv4.se/s%C3%A5-mycket-b%C3%A4ttre/klipp/maja-ivarsson-mitt-basta-for-dig-2230057
 
Runt år 2002, alltså för tio år sedan, började jag lyssna på The Sounds. Minns inte alls hur, när eller var jag hörde dom för första gången. Minns bara att jag föll pladask för bandet och deras musik och att de har varit ett av mina favvoband sedan dess. Därför tycker jag att det är sjukt kul att Maja är med i årets upplaga av Så mycket bättre på TV4! Maja som sjunger i tv:n en gång i veckan, hur fantastiskt är inte det? 

När Erik och jag såg The Sounds på Popadelica i Jönköping 2010.

Dag nummer 3 av hemtentan är påbörjad


Såhär såg dagen ut igår


Östergötlands länsmuseum + mat på ikea + TV-spel/film-kväll.

Projekt

Idag var Erik och jag på Hjärta till hjärta för att fynda till den stundande maskeraden nästa helg, men vi fann inget till detta. Däremot hittade vi denna wannabe-rokokostol som fick följa med oss hem! Såå, nu är jag alldeles överlycklig som ska få förvandla den till en vit fin stol med ny klädsel i någon slags rokoko/gustaviansk anda. Glad Therese!
 

Nu är sommaren bortstädad på Sveagatan

 Eftersom jag är ledig idag har jag passat på att städa ungefär hela lägenheten + tagit in alla blommor och möbler från balkongen. Har till och med rensat avloppet i badkaret. Ingen trevlig upplevelse alls kan jag meddela!  Och sist men inte minst så jag har äntligen kommit på vad jag ska vara på halloween. Men vad jag ska vara får ni inte reda på förrän det är dags för maskerad! Måste ju bli en överraskning liksom. Det var allt för denna gång. Som Bert Ljung skulle ha sagt: Tack och hej - leverpastej!

Grease!


Åhh, vad jag älskar Grease! Minns att jag fick dvd:n av mor och far när jag gick på högstadiet och jag brukade titta på den minst en gång om dagen under en längre period. Var tvungen att ta fram dvd:n idag och se den ännu en gång. Den är fortfarande så sjukt bra!

RSS 2.0