Söndag: Äter pepparkaksmuffins och tittar på Twilight


The Farewell Tour


I torsdags kom den nya Westlife-dvd:n, med konserten från Croke Park i Dublin, i posten. Därför träffades jag och Andrea igår för att dricka lite vin, äta pizza och se denna undebara konsert ännu en gång. Och vet ni vad? Man kan faktiskt se både mig och Andrea på dvd:n! Haha, vi satt och hoppa och skrek lite lätt när vi upptäckte detta. Här kommer bevis på att vi faktiskt var på Westlifes farväl-konsert!

 
 
Med vänliga hälsningar,
Therese - Westlife-nörden ;)

Vinterljus 2012


Upplyst

Sitter och tittar på ett program om plattfothet och detta har alltså jag. Det här programmet får plattfothet att framstå som världens allvarligaste sjukdom och något som är jättesvårt att leva med. Inget jag har känt igen mig i hittills iallafall och något jag förhoppningsvis inte kommer behöva göra! Men något jag kan relatera till är det här med att gå utanför skon med hälarna, att man får ont av att gå i skor med valv och att man är överböjlig. Om man t.ex. har badskor eller tygskor så hamnar hälen utanför skon och så kan jag, precis som tjejen i programmet, böja tummarna så att de ligger längs med underarmen och snurra armarna mer än ett halft varv. Fick höra av en doktor för ett antal år sedan att jag var överböjlig, men hade ingen aning om (förrän idag då) att det hängde ihop med att jag är plattfot. Man har tydligen mjuka leder och därför blir man plattfot och överböjlig. Så nu känner jag mig som en upplyst despot som vet varför mina leder fungerar som de gör. Tack för infon SVT! ;)
 
P.S. Jag har lite, lite tandvärk då min första visdomstand börjar tona upp sig och det är något jag för stunden lider mer av än mina små platta fötter. D.S.


En förmiddag i november

Klockan är bara runt elva och jag har redan fixat färdigt för dagen med min uppsats. Måste dock skriva ett arbete till turism-kursen också som ska vara inlämnat på måndag, så nu får uppsatsen ta paus till dess. Har himla svårt att koncentrera mig dock, fastnar hela tiden vid twitter och alla artiklar om SD, Almqvist och deras idiotiska åsikter. När ska människor lära sig att rasism aldrig någonsin kommer att leda till något bra? Man behöver inte ens gå tillbaka 100 år i historien för att se bevis på detta. Brukar inte kommentera samhälleliga/politiska händelser, men gårdagens nyheter/video gjorde mig så arg! Jag säger bara; Peace, love and understanding! :)
Nuu ska jag ägna mig åt att städa lite, skriva lite på turism-uppgiften, äta mat och ikväll blir det dans igen! Wiihu! 

Il me tarde de Versailles

Bilder från den senaste veckan

Detta var i fredags. En Erik som fikar med mig på Ikea!
I lördags var jag hemma i Åby och umgicks med mor och far. Vi var ute och gick, åt Hälleforsgryta och bara hade det bra.
Mor, far och jag var även och tände ljus på både Ättertorps och Enebys kyrkogård. Det var ju Allhelgona.
I lördagskväll var jag tillsammans med dessa herrar hemma hos Erik och mig och lagade mat, spelade tv-spel och tittade på skräckfilm. Det var under denna kväll mina kära telefon gick sönder.
Och såhär har det (nästan) sett ut under gårdagen och idag. Egentligen ligger det 10 böcker och massa kollegieblock runt omkring mig också. Har nämligen varit duktig och tagit tag i uppsatsen. Nu ska den bli klar! Men ikväll tar jag en paus från skrivandet, ska lagom till träningsvärken från måndagens danspass försvunnit, iväg och dansa igen lite senare! 

Vad tycks?

Det är ju inne med spräckt display nu så jag tänkte att jag hakar väl på då!


Näää, gick ni på den lätta? Det var en olyckshändelse. Den funkar ändå helt okej än så länge, glaset börjar dock släppa mer och mer, så i väntan på en ny telefon får jag ta min gamla telefon i bruk igen! Jag har nämligen fått order att vänta på att Nexus 4 ska släppas i Sverige och jag vill ju liksom inte trotsa experterna!

Ett år efter jag införskaffade denna dator upptäckte jag detta!

Underbar underhållning!


 

RSS 2.0