Uppdatering

Är just nu inne på sista veckan på min utbildning. Uppsatsen läggs fram i augusti, så det blir ju inte examen förrän i augusti, men en tenta och min sista lektion har jag på fredag. Känns konstigt och skönt samma gång. På fredagkväll blir det mat och dryck och lite hej då-sägande till några konstvetare och på lördag blir jag alldeles ensam för då åker Erik på festival och jag blir kvar i Linköping. Jag vill också göra något kul ju! Fira att det är sommar och att utbildningen nästan är klar. Jag får väl helt enkelt vänta i tre veckor då Andrea och jag åker till den gröna ön! 
Imorgon är det blodomloppet också. Sprang 5,3 km igår så jag hoppas att 5 km imorgon ska gå bra, även fast jag inte har tränat alls förutom igår dårå. Nu däremot blir det massa kaffe och massa moralfilosofi-pluggande!
Lite bilder från helgen som va

Till världens bästa mamma

Grattis på mors dag!

Dagens förkyldnings-look


Både Erik och jag ligger hemma och är förkylda. För att skydda mina små känsliga förkyldnings-ögon ser jag idag ut såhär. Det är bättre att ha solglasögon och keps än solglasögon och en kudde på huvudet som jag brukar ha vid förkyldningar. Anledningen till detta är att mina ögon alltid får för sig att gråta och klia så fort jag blir förkyld och därför vill dom ha så lite ljus som möjligt.

Vill ha tillbaka mitt lååånga hår och långa lugg! Måste spara!


Om exakt en månad åker jag till Irland för att se dessa


Långhelg

Nu har jag varit ledig onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag och det har varit hur skönt som helst att slippa tänka på skolan. Imorgon måste jag dock ta tag i allt igen. De senaste dagarna har varit riktigt roliga. De har innehållt utgång, dans, flytt av Pär, hattfest, ikeabesök, fotbollskväll och en massa massa skratt! 
Nu är det bara två veckor kvar i skolan. Helt galet vad fort det går. Den kommande veckan kommer alltså innehålla tentaplugg, uppsatsskrivande och förberedande av presentation av kulturprojekt. Måste dessutom klämma in några danspass och promenader. Blodomloppet är bara 1,5 vecka bort och jag har inte tränat sedan mars. Men träna tycker jag ju är roligt så det är bara skönt att komma igång igen!


En torsdagseftermiddag

Okej, jag är superspeedad! Dricker just nu te istället för kaffe för min kropp behöver egentligen inget koffein alls. Uppsatsen är inne på slutspurten, kulturprojektet i skolan är i full gång och snart vankas det dessutom moralfilosofitenta. Behöver jag säga att min kropp går på högvarv just nu och att mina muskler är som stenar? Men jag är glad ändå, ska bli så sjukt underbart när uppsatsen är klar! Har suttit och skrivit sen tidigt imorse och ska skicka in uppsatsen till min handledare imorgon för att se att jag fortfarande är på rätt spår. 
Min handledare från praktiken ringde idag och ville uppdatera mig på läget kring utställningen som jag skrev bakgrundshistoria till i vintras/våras. Roligt att han hör av sig och kommer ihåg mig! Fick även reda på igår att jag kommit in på en sommarkurs. Håller tummarna för att jag kommer in på en till. Vore trevligt med två stycken!
Sååå, nu måste jag bara vänta på att Erik ska komma hem, sen åka och lämna och hämta böcker i skolan, handla mat, skriva det sista på ett kapitel i uppsatsen och gå i skolan till 17:00 imorgon. Ta det lugnt och njuta får jag göra på lördag, för då får jag träffa mor och far och ena syrran och två av fem syskonbarn!


Bilder från april & majKonsten att skriva uppsats

Kan jag inte bara få överta all historisk kunskap som Herman Lindqvist besitter och bli en slags kvinnlig version av honom? Jag har kommit in i en såndärn period då jag bara vill att uppsatsen ska skriva sig själv och vipps ligga här färdig framför mig. Ibland har man sådan motivation till att skriva och andra dagar är den där motivationen som bortblåst. Sitter nu och tittar på dvd:n "Gustav III" av just Herman för att inspirationen ska infinna sig. Har avsatt hela dagen idag och imorgon för att komma ännu en bit i skrivandet. Har fått ihop ca 22-23 sidor brödtext och det ska bli ca 30 sidor, så det är ju egentligen inte mycket kvar.
Mina motivationsord för dagen: examen, sommar, Dublin och Berlin!


Nu är allt bokat och klart. Den 20 juli flyger Erik och jag till Berlin!
RSS 2.0