Haha, titta va jag hitta!

När jag slutade sjuan så skrev våra två lärare dikter om alla i klassen och detta var alltså dikten som jag fick!
 

Mina tre absoluta favoritfilmer

Marie Antoinette
 

Jane Eyre. Måste läsa boken igen!
 
 
Och Sucker PunchDublin, Irland - 21-24 Juni 2012

Hemma från Irland, men allt jag vill är att åka tillbaka. Jag vill ta med mig alla nära och kära och bosätta mig i Dublin. Jag älskade verkligen allt med den staden. Det kändes som utomlands men det gick att förstå vad alla sa, förutom de med riktigt grov dialekt då. Stämningen, shoppingen, hjälpsamheten från invånarna, maten, musiken, allt var så himla bra! 
När vi kom fram till vårt vandrarhem trodde vi dock att resan skulle bli förstörd för att hotels.com som vi bokat rum igenom gjort en överbokning och därför hade vi inget rum. Frank, som jobbade på vandrarhemmet, ringde runt till sina kontakter på hotels.com och hotels.com ringde tillslut till Andrea och efter en timme hade allt löst sig. De bokade in oss på ett fyrstjärnigt hotel mitt på huvudgatan i Dublin. Så vi gick från att ha ett litet rum på ett vandrarhem till ett stort rum på ett mer eller mindre lyxhotel helt gratis. Vi blev så paffa när vi kom till nya hotellet att vi bara stod och asgarva i hissen på väg upp till rummet. 
Och Westlifekonserten då. Den var helt magisk och den bästa jag någonsin sett! Efter måånga timmars köande så hamnade vi längst fram och var bara några meter ifrån Westlife. Har fortfarande inte smält upplevelsen så det är svårt att skriva om. Men de spelade in dvd:n och Andrea, jag, vårt plakat och flaggan blev filmade massa gånger så vi kommer förhoppningsvis att kunna se oss själva på en Westlife-dvd i höst!
 
Torsdag
Fredag - Konsertdagen


Lördag

Söndag

Dan före dopparedan

Onsdag morgon och jag har massor att fixa idag. Klockan 01:30 ringer klockan inatt och då är det dags för uppstigning. Jag blir nämligen upphämtad klockan 02:30 för att börja resan till Irland. Hela magen knyter sig för att jag är så nervös och förväntasfull. Både för att få komma till Irland och att se Dublin, men mest för att få se Westlife igen. Senast jag såg dem var jag 16 år och nu har jag hunnit bli 24. 
 
 
Längst fram här kommer lilla jag förhoppningsvis va på fredag kväll


Köksluckor - före & efter

Före
Efter

Inga höjdarbilder, men lite ser man iallafall. Det blev riktigt fint, lite ovant bara då köket blev mycket mörkare med de beiga luckorna. Men jag tror att vi kommer trivas kanon med det "nya" köket!

13 juni 2012

Jag älskar att vakna och titta ut genom fönstret för att se att solen skiner och himlen är alldeles blå! Precis så var det denna morgon. Man blir på så mycket bättre humör än när det är grått och regnar.
Jag känner mig som 14 år ungefär hela tiden för att jag ständigt påminner mig om att jag ska åka till Irland om en vecka. Förstå min nervositet som kommer infinna sig nästa onsdag. Jag kommer nog va som ett litet barn dagen innan julafton!
Imorgon kommer föresten våra nya köksluckor! Så kan jag här med utlova före- och efterbilder imorgonkväll! Tänk om det ser jättekonstigt ut med de nya luckorna, fast det kommer säkert bli skitfint och mycket mer ombonat och hemtrevligt. Det tror jag det!
Nu väntar min frukost på mig! Kaffe, två kokta, skivade ägg och keso. Mums!
Ungefär såhär tjusigt ser det ut när jag äter frukost!

En dröm

Eftersom jag är en sån person som inte kan sitta still och blir otroligt rastlös av att inte göra något så skulle jag vilja ha ett syrum. Ett skrivbord med en symaskin, massa fina tyger och så fort jag inte har något att göra så kan jag sy. Det är min dröm. Men för det krävs en större lägenhet, ett skrivbord, en symaskin och massa sytillbehör.

Bilder: weheartit.com

Glad nationaldag eller vad man nu säger!


Siestafestivalen för en dag!RSS 2.0